No Pain, No Gain

De jeugd van old school training center traint in 2 leeftijdsgroepen. Met veel plezier werken we tijdens deze jeugdtrainingen aan respect voor elkaar, het opbouwen van zelfvertrouwen, van je af kunnen bijten en doorzettingsvermogen.

In de groep van 6 t/m 9 jaar worden de beginselen van het kickboksen op een speciale speelse wijze bij gebracht. Bij de groep van 10 t/m 16 jaar ligt er meer focus op conditie, meer gecompliceerde technieken en sparren.

Of je nu voor je plezier komt trainen of ambities hebt om wedstrijden te gaan vechten, we verwachten van iedereen een fanatieke inzet. Door het gevarieerde trainingsprogramma van old school training center hebben we inmiddels al meerdere wedstrijdvechters bij de jeugd die regelmatig deelnemen aan wedstrijden op kickboksgala's.

Bij onze jeugdtrainingen staan veiligheid, normen en waarden hoog in het vaandel en houden wij de regels aan zoals omschreven door de Nederlandse vechtsportautoriteit. Er wordt bijvoorbeeld onder de 18 niet op het hoofd geschopt en/of geslagen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de jeugd veel plezier heeft tijdens de trainingen en dezelfde liefde en passie voor de sport kunnen ontwikkelen die de trainers hebben!

This function has been disabled..