Joey

Mijn naam is Joey. 

Begin 2014 was ik op zoek naar een nieuwe sport. Een vriend van mij deed al Wing Chun dus ik besloot een keer mee te gaan om een proefles te volgen. Dit was één van de beste keuzes die ik ooit in mijn leven heb gemaakt. Het was echt geweldig en ik ben meteen lid geworden. In het begin trainde ik wel 3 tot 4 keer per week.

In 2014 had ik de eer om de seminar van Grandmaster William Cheung bij te mogen wonen. Daar heb ik veel geleerd en het was een heel bijzondere ervaring. Dit heeft mij nog meer gestimuleerd om me te verdiepen in alle facetten van Wing Chun Kung Fu. 

Op een gegeven moment heb ik de overstap gemaakt van kinderlessen naar de volwassen lessen. Daar train ik nu al ruim 3 jaar. Inmiddels train ik totaal al bijna 7 jaar Wing Chun en ruim 5 jaar Eskrima. 

In 2018 ben ik samen met Master Don Schouten en een paar anderen van onze school naar China gegaan. Daar heb ik hele mooie plekken bezocht zoals the Shaolin Temple, waar ik de Abbot heb ontmoet, the Great Wall of China en nog vele andere mooie locaties. Wij hebben in China natuurlijk ook op de meest bijzondere plekken getraind.

In begin 2019 ben ik officieel benoemd tot assistent-instructeur door Master Don Schouten. Elke zaterdagochtend geef ik standaard de kinderlessen. Af en toe geef ik een extra kinderles of val ik in als instructeur bij de lessen van de volwassenen. 

In 2019 heb ik deelgenomen aan de tweedaagse seminar van Master Eric Oram. Eerder heb ik ook verscheidene seminars gevolgd met betrekking tot vlinderzwaarden en Nunchaku. 

Heeft mijn verhaal jouw interesse gewekt? Meld je dan nu aan voor een proefles! Ik hoop je snel te zien op de mat! 

This function has been disabled..