Master Don Schouten

Master Don Schouten bereikte in 1995 zijn instructeurs niveau onder leiding van Grootmeester William Cheung. In 2004 behaalde hij zijn eerste masterlevel en niet lang erna zijn full master level. Vanaf 1996 reisde Master Don met de grootmeester mee tijdens wereldwijde seminar tournees en demonstraties. Vanaf 2004 werd dat meer en meer het geval.

In 2012 opende Master Don een kung fu school voor kinderen in Wateringen. Al snel werd het van 1 les in de week 2 en later 3. Er was een grote behoefte voor kinderen om deze vechtsport te willen leren. Van 3 lessen in de week ging het al binnen een jaar naar 9 lessen in de week en werd de toestroom van kinderen steeds groter. Nu zijn er diverse instructeurs die helpen om de grote groepen kinderen te trainen en te begeleiden.

De behoefte voor meerdere stijlen en conditietrainingen groeide mee en na een aantal jaar werd er een professionele kickbokser aangetrokken om kickbokslessen te gaan verzorgen voor jong en oud. Natuurlijk konden ook de volwassenen Wing Chun Kung Fu lessen niet achterblijven. Op dit moment worden er 6 kickboksklassen en 6 Wing Chun klassen voor volwassenen per week gegeven.

This function has been disabled..